Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Today is a good day to die

Är så trött
vill bara lägga mig ner
släppa taget om alla måsten och rutiner
få vila upp mig
känna äkta längtan
efter handling igen
Uppvilad och Upplivad




Fri vers av lifeforce1
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-08-07 05:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1