Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leriga fötter

Har vandrat så länge
På mörka stigar,
branta backar
och i snåriga skogar
men jag har fortfarande
lera på fötterna
som tynger ner mina steg
när skall jag få tvätta
mina fötter rena
och vandra fritt
i grönt dagg gräs
när skall jag åter få vila ut
i en skön skogglänta
med fåglar som kvittrar,
med sol som värmer
med vind som smeker mitt ansikte
och få träffa alla mina vänner
i tid och rum,
bortom tid och rum




Fri vers av lifeforce1
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-07 06:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1