Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstig

Kallar de mig,
oftast bakom min rygg
men de modiga säger det rakt ut
Jag kräver så lite tycker jag
Jag vill bara se mina drömmar förverkligas
Du är galen säger de med tysta ögon
Du kan väl inte tro på dina drömmar
Du är väl inget barn ?
Du måste bli mera realistisk
men ändå jag kan inte sluta hoppas
på att jag skall ta mig dit där drömmar förverkligas
Jag vet att det finns vägar till alla mina drömmar
Det är det enda jag vet idag,
Men det räcker för mig just nu
Barnet inom bär denna,
Själ-v-klara sanning




Fri vers av lifeforce1
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-08-07 06:00



Bookmark and Share


    fina
varför sluta hoppas....nej jag håller med dig...dröm vidare...kram
2006-08-24

    Stella Stol
Oj oj oj vad jag känner med dina ord, känner igen och längtar efter självklarheten
2006-08-08
  > Nästa text
< Föregående

lifeforce1
lifeforce1