Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Östersjöns vinden

Se de svaga löven

Blåsa med kraft

Över klippornas gråa lava

Ned mot havet

Där vågorna bryts

Så hårt 

Gör havet i uppror

Björkarna vajar

Och har skiftat

till orange röda löv

Se ut över havet

En fyr blinkar

Östersjöns vinden

Låter sjö fåglarna

Ta skydd i viken

Hösten kommer med vemod

Kylan tar grepp om kroppen

Fryser

Känner en isande vind

Svepa förbi

Inombords finns bara

Längtan

Om en varm klippa




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-09-08 10:40



Bookmark and Share


    undertecknad.ingen.alls
Gillar det! Enkelt men slagkraftigt, höstupplevelser som förmedlas personligt och ges en innebörd
2022-09-13

  Bibbi VIP
Psaltaren 18:1-3
2022-09-10

  Poesia VIP
Ser din dikt i bilder framför mig och slutet är pricken över i-et. Fint!

*varm applåd*
2022-09-08

  alicja lappalainen VIP
Östersjön på hösten. En känslig bild av naturens styrka och människans bräcklighet.

2022-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP