Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guld och rött


I brandgula virvlar

leker höstlöven

tafatt i vinden.


Faller sen ned

mot markens famn

i mjuk längtande mull.



Mitt hjärta faller också

tungt genom tiden

och minns dig ännu klart.


Minns hur dina kyssar glödde heta

på mina läppar den där hösten,

när allt var guld och rött.

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-09-09 18:35



Bookmark and Share


  Hobbypoeten
Fin beskrivning ??
2022-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP