Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


976.ja...vi går och röstar...

VAL IMPULS n.4

...NÅGON GÅNG ...
...NÅGONSTANS...

VAR DET

*FRIA KUNGAR OCH
DROTTNINGAR*
===
övervägandets intensitet
VAKNAR ...
===
lägg fördomarna
#=BLANK TID=#

åt sidan för
ett ögonblick

i slutet av valdebatten
skulle man vilja höra

*KUNGENS__
NEUTRALA_OMDÖME_*

om dagens politik!
===
_GRÖNT LJUS_
FÖR FRI RÖST!

ÅT VÅR KUNG OCH
KUNGAHUSET!
AMEN!
===
OBS!!!738.2019/10/06 L.EK
===
ja...vi går och röstar...

PBF




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-10 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP