Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett sårat barn

 

 

Som ett litet sårat barn jag viker undan igen

 

kryper in i mitt skal

 

tittar ut lite i taget

 

så mycket jag orkar

 

åt gången

 

låter bubblan spricka lite långsamt då och då

 

barnet gråter dag som natt

 

tänker på sin far som aldrig kom

 

som aldrig fanns

 

vill inte och orkar inte bli

 

bortglömt igen 




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-08-07 10:10



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ännu en gång riktigt bra skrivet, med liknelser och känsla, den når verkligen ut..
2006-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan