Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näktergalens sång över ån



Nu rör jag mig sakta mot dig igen

fast avstånden har alltid varit långa mellan oss

drömde om närhet och öppna hjärtan

men kunde inte se klart

du kommer inse nu när jag är borta

att ha modet att älska och vara sårbar

är den gåvan, vi behöver ge kärleken.








Fri vers (Fri form) av Hyonu
Läst 45 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-11 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu