Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


det blåser snålt


Höstanvind


Det blåser höst
det blåser snålt
vi närmar oss en vinter

Elpris på rekordnivå
ej konstigt skidan slinter

Det bästa är att höstanvind
kan komma bli vår tröst

Värst är att kylan slagit rot
i mänsklighetens bröst




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-09-14 10:38



Bookmark and Share


  Annaemi VIP
Här är vinden ett tidens tecken, årstiden och vad som händer i vårt land. Effektiv illustration.
2022-09-17

  Annaemi VIP

2022-09-17

  SatansSon VIP
stiligt genomfört.
2022-09-17

  Kajan VIP
Mycket samtid i några få, välvalda ord; snyggt !
2022-09-15

    Anna-Karin Aspersand
viktiga vindar att betänka
2022-09-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om den yttre och den inre kylan.
2022-09-14
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP