Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


977.«Uteslutande» svar

när *friheten*
kunde konvergera
med en storm av #lögner#

men... nej!...

alla har «uteslutande»
svar på lager:

"Det finns ingen plats
där det inte finns EGNA
regler! AMEN TO THET!"
sa DE högt...
===

1.=Vattendrömmar=
"De är i närheten!"

=klämde i sig=
"skall sluka allt här!
HJÄLPPP!"

=ljuscirkel i en kvadrat:
"böldsitterigråvalackshjärna#

=Bakom gallerfönster=
"Någon kan grippa det!"

=hängde storm av bordsdukar=
"men föll inte!"

=har hakat fast en vit sjal=
#..aaaAAAaaa...föll inte
under gjutning stövlar!#

=== === ===
...natt...har delat
heta drömmar...i
bloddaggdropppar...

pbf




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-15 07:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP