Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kortnovell skriven av AI, sudowrite.com. Alla likheter med verkligheten är en algoritm-skapad tillfällighet.


Kortnovell om Pekka S-son : eller sudowrite.com

Har du vad som krävs för att komma till himlen? Pekka S-son använder en katt för att testa människorna, som kommit för att lyssna på hans läror. Han beordrar katten att göra en back flip. Katten klarar inte av det. Pekka S-son säger till folket som inte skrattade åt katten - de kan komma till himlen. Resten är dömda till helvetets eldar.




Prosa (Kortnovell) av A. Ostsee
Läst 112 gånger
Publicerad 2022-09-16 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee