Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att få..

Tänk att segla
på din andedräkt
Räkna dagar som aldrig varit
och nätter som skulle kunna bli.
Följa själens fyrljus när det svartnar
och
sväva i ögon som vaknar.




Fri vers (Fri form) av Industrisemester VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-16 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Industrisemester
Industrisemester VIP