Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i sista sekund


hindrar mig i sista sekund
från att lägg mig i fosterställning
på köksgolvet
patetiskt
som att runka till porr

var en man
då ska fantasin räcka
till det ena
men utesluta det andra

att se in i verklighetens fula nylle
resa sig och acceptera faktum




Fri vers av räddaVargen
Läst 89 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-16 21:41



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Fastnar vid inledningen, två första raderna ... läser vidare och tankar väcks, vilket en dikt ska göra, applåd
2022-09-18
  > Nästa text
< Föregående

räddaVargen