Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sliten varg



kärlek är
konstgjorda skrik

i det tysta och stilla
borde vi finnas
som vänner

jag accepterar dig
vi älskar varandra
solen går ner
månen upp
jag blir åksjuk

vi hade just
kommit ut ur
slänggungan
först tillbaka in
var du

jag tvekar
och backar
blir väl aldrig
mig själv lik




Fri vers av räddaVargen
Läst 72 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-09-24 22:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kommer ihåg en gång skrev vänskap är fint men ingen brydde sig då
2022-09-25
  > Nästa text
< Föregående

räddaVargen