Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att döda tid



allt handlar om att döda tid
och sen säga att det var bra
och nödvändigt
det vi gjorde
vad det nu var
spelar ingen roll
intalar vi oss
som gott och ont inte finns
ett val i god tro
som har konsekvenser
vi inte behöver se
om vi blundar






Fri vers av räddaVargen
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-17 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

räddaVargen