Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenstans att gå




jag har ingenstans
att gå
för att se vårt
förhållande ligga avlidet

ingen kista
ingen grav
ändå vakar jag
varje fredagskväll

står i en evighetslång kö
för att förstå
eller se med egna ögon
att det faktiskt är dött




Fri vers av räddaVargen
Läst 75 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-18 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

räddaVargen