Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Depression II

gaska upp dig

ta en promenad

har du provat att (infoga)

tänk positivt

se lite glad ut

klaga inte


Samma människor
pratar ofta om hur
viktigt det är att
prata känslor.




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-17 08:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Yes!
2022-09-17
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP