Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Du är som ett poem, Älskling !

Älskling !
Du är som ett poem
Ditt inre uttryck
framträder ur inre källsprång;
dolda för ögat;
men finns i sinnebilden av dig !




Fri vers (Modernistisk dikt) av Valter Örn VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-17 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP