Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett samtal till min dotter

jag vill skriva om något som gick från sorg till glädje 

det handlar om min dotter som jag kom på kant med 

 

för ett antal månader sedan över en baggatell igentligen 

menn  vi var besvikna och lesna på varandra kanske vi

 

förstorade upp sitvationen båda på vårat eget sätt men 

det blev som det blev i alla fall hon fyller år 11 sep så jag 

 

schansade på att ringa upp påp förmiddagen den 11 sep 

och alla singanaler ringde ut och så var det någon som 

 

tröck bort samtalet men skam den som ger sej jag ringde

igen och hon svarade hjälp tänkte jag men jag samlade

 

mej och  sa grattis på födelsedagen och vi pratade en stund 

och så sa jag att vi hörs senare jag ska gå och swischa dej 

 

pengar så hörs vi i kväll jag gick på rosa moln efter det för 

jag hadde räknat med att detta skulle ta flera år 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 76 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-17 17:25



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Så skönt när grollet bara försvunnit:-)
2022-09-17

  Koloristen
Underbart!
2022-09-17
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten