Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Far och son

Jag var 7 när du ville att jag skulle gå med i dom grönas armé
med dubbade skor
marcherade vi på led
fältflaskorna längs linjen

Jag deserterade efter några slag
Om detta var för dig så var det inte jag
jag anade inte hur besviken du blev
alla år som du stred.
Sen satt du hemma och tippade på krysset.

Många år senare gjorde jag det värsta av brott
jag valde musik och folköl istället idrott.
vi gled isär i flera år, inget "jag saknar dig" "jag förstår"

Vi förlorade alla dessa år, jag har nog aldrig velat inse att det satte sina spår.




Fri vers (Fri form) av Industrisemester VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-18 20:06



Bookmark and Share


    Sefarge VIP

Berikande stimulerande skrivet
Texten virar sig in bakom
läsarens ögon och
Lever där sina egna
Tankebanor vad som
blev och inte blev av
hos egen son och far.

2022-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Industrisemester
Industrisemester VIP