Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällskap i hösten

Dina kinder är röda nu
som löven
Ögonen blå, jag tänker frost på gräset i oktober.
Håret utanför mössan svävar som fjolåragräs i vind.
Det luktar mulla och våta löv, några har fastnat på dina blåa gummistövlar.
Vi är ensamma, inte ens Karl-Johan finns här.
Vi är nog i fel skog sa du.
Blandskog sa jag.
Kaffet på termos i grader under 17 är bäst i vilken jävla skog som helst.




Fri vers (Fri form) av Industrisemester VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-18 20:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Superfin!
2022-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Industrisemester
Industrisemester VIP