Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever i en tid

lever i en tid
där nonsensmakare
upphöjs av massorna
till rubinhöljda idoler

bolldribblare som
nätt och jämnt kan
uttala en fullständig
mening på modersmålet,
meritgudar i mediahimlen

käkben i motljus
framför kamera
i senaste teveserien
dränks i miljonregn,
bedriften replik från
papperet i rätt vinkel

knacka kod åt
storföretag anses
vara själshöjden av
kreativ skaparförmåga,
kundregister i ökat plural

lever i en tid
där kattguldet
är hårdvaluta




Fri vers (Fri form) av rostspik
Läst 96 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-09-20 07:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik