Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dimhöljda drömmars dis

 

Ur

dimhöljda drömmars dis

framträder,

döda gastar.

 

De kastar sorg

och smärta,

på Nornans ord.

 

Det är mörkt,

det är kallt nu

i Norden.

 

Nornorna spinner

och spinner,

våra ödens vävar.

 

Det är mörkt,

det är kallt nu

i Norden.

  

Men en dag,

ska Sköldmön

skönjas igen

vid Midgårds rand.

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-30 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP