Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värme på deltid

Jag ser bron ifrån mitt fönster
har försökt räkna lamporna om kvällen
det är 16 grader här på dagen
säkert 8 på natten
inatt är jag eldvakt
rotation på en person
dom små sover tungt i rummet bredvid
önskar, jag kunde ha värme på heltid.




Fri vers (Fri form) av Industrisemester VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-23 19:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt underbar.
2022-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Industrisemester
Industrisemester VIP