Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trolldomen

ni är med
då jag är lealös

ni vill inte
klaga

men ni
vill få
trolldomen
att funka
lika bra
som 1991




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-27 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP