Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

målsniken

jag var
målsniken
som grabb

dullum tyckte
för målsniken
och satte upp
mig som högerback

utbytt mot
en tioåring
efter första
halvlek




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-28 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP