Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bort med ondska

Om en timme
Kanske den här
Plågan gått över
Bör man resonera
Om man lider
Tillfälligt i psyket

Bort med ondska
Manar jag rösterna

Jag har klart för mig
Att plågan inte nyttar till något

Alltså varför
Finns den då till?




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 357 gånger
Publicerad 2022-09-30 04:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP