Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till E. (för att finna din väg måste du få markkänning)


SSRI är ingen rymdstation


Hellre existera i en vardag
som alltid har en frid utan själ?

Eller danas av det som dagas
ur fördröjd frid med förborgade skäl?





Fri vers av Almagrundet
Läst 163 gånger
Publicerad 2022-10-01 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet