Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitta hem

 

Även om vägen leder framåt

så går jag alltid bakåt 

tillbaka i tiden, tänker på allt

som kunde varit då.

 

Och nu när alla andra andra

har gått bort, så har jag bestämt 

mig för att till slut stanna kvar här.




Fri vers av Katinka VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-01 18:49



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Berörande och vackert skrivet
2022-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP