Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kremerad

 

Det finns minnen

som inte vill dö

hur många gånger

jag än försöker

att kremera dem.

 

De gömmer sig

i mitt hjärtas

allra dunklaste hörn.

 

Smyger sig på och påminner

om tiden som var då

och att jag aldrig

vågade stå för att det

kunde ha blivit oss två.




Fri vers av Katinka VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-01 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP