Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstsolen

solen utan stress
solen utan kvalm

sol i klar luft som
spelar genom gula
bladverk medan
tanken når zen

höstsolen säger inte
strandmåste grillborde
utan sätt dig, andas




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-04 15:21



Bookmark and Share


  MagisterZ
Höstsolen= bästa solen. Fint!
2022-11-18

  Ulf Carlsson VIP
"Grillborde" - ett ickemåste!
2022-10-04
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP