Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färger för ögat

I förändring nu
Storslagen lövskog skådad
Färger för ögat

Sinnet som roas härligt
Livet som rusar framåt




Bunden vers (Tanka) av skärva
Läst 54 gånger
Publicerad 2022-10-09 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva