Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara människor

 

Det gör ont när vi brister

varför skulle vi annars tveka 

att inse sanningen vill väl ingen göra

men vi ljuger för att slippa

se det andra ser i oss

en patetisk liten varelse 

 

en människa

med en oändlig kärlekslängtan

blir ständigt och återigen besviken

för det kan bara sluta på ett sätt 

och det slutar alltid illa

för den som hoppas, 

hoppas med en dåres envishet.

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-09 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP