Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


orka


Övermakt


Hur ska jag orka
övermäktig min tillvaro
bräcklig min själ

Lite lättnad jag ber
ögonlocken tynger
som bly

En vecka
sedan ska huset vara tomt
urblåst och tyst

Fattar ni
trettio år har plockats ut
och packats in

givits bort
och kastats iväg
lagts i lådor

sparats i små askar
att plocka fram då och då
kanske aldrig

Övermakt är ordet
för hur jag känner
just nu

Ge mig vila
lätta bördan

är min bön




Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-10 06:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Inte vanmakt?

Superb bild!
2022-10-10
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP