Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det nya

Allt det nya
Ger positiva signaler
Men är så läskigt

Det som händer är bra
Bättre än inget
Som är så tomt

Men jag känner vibrationer
Och de nästan skakar
För varje steg

Det nya är stort
Och jag är liten
Men kan bli stor

Oron är svarta moln
Spöken som dansar i natten
Som ylar vargars rop

Det nya är bra besvaras ropen
Och änglar skrattar glatt
Som om ingenting når mig

Och jag växer med skratten




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-10-09 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva