Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Hörn

Och när ångesten tar vid
River det i blodet
Som rinner i ådrorna
Och hjärtat hoppar högt

Det är alla de spöken
Som låg i hörnen
Lurandes, väntandes
Redo att ta dig

Och varje gång
Tar du fram sopborsten
Och slänger dem bort
Fast de återvänder till hörnen




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 52 gånger
Publicerad 2022-10-12 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva