Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under tiden

Under tiden
Går jag ut
Letandes
Sökandes

Aldrig helt nöjd
För det kan alltid bli bättre
Livet ut

Skillnaden är
Att just nu är det bra




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 59 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-13 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva