Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite för mycket klyrsor men det var så jag kände...


bortriven man med fru och barn

Lovar du att
inte svika mig om du får veta
att jag känner?
Att jag hyser
känslor starkare än vänskap.

Och jag vill ha dig so badly.

Vill du verkligen vet allt?
verkligen, verkligen,
precis allt ?
I så fall ska du få det.

Jag har ditt hårstrå i plånoken,
din andedräkt i en burk.
Jag har din handstil
på pappret som ligger
i min bröstficka.
Där står det ” jag älskar dig”.
Innan stod det ” jag älskar dig Håkan!”
Men jag rev bort ”Håkan!”
för han har ju redan fru och barn.

Och jag vill ha dig.

So badly.




Fri vers av verkligen
Läst 507 gånger
Publicerad 2006-08-07 23:13



Bookmark and Share


  Bissen
Mmm... Så naket och vackert skrivet!
2006-08-09

  däven
Toppen oskar ^^ får man fråga vem det gäller? *nyfiken i en strut*
2006-08-08

  Paraply
åå, jag ä l s k a r sista stycket!!

"Jag har ditt hårstrå i plånoken"
mm, fy vad bra XD

och det andra är också brabrabra:)

bokmärke:)
/p.
2006-08-08
  > Nästa text
< Föregående

verkligen
verkligen