Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild:AndLou


EN KONSTANT ILLUSION

 

Av årstiderna får våren

representera min ungdom

för allt förändrades då kroniskt

och tiden den bara gick

 

Alla mina minnen är så svag

som en flod av svagt

blinkande små stjärnor

på en sommarhimmel

 

Ja men min längtan var tydlig

tydlig som fullmånen

där en helt molnfri

och glasklar höstnatt

 

Så nu när hösten åter

har knackat på min dörr

då fortsätter jag förneka

att tiden har satt djupa spår

 

Men hösten den tar mig nu

oundvikligt någon annanstans

dit där årstiderna flyter samman

till en sorts konstant …illusion

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-14 14:44



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Le quattro stagioni
är min melodi
La primavera är bäst
låter som en yster häst
2022-10-14
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP