Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är en ensam varg som har sökt kärleken

jag är en ensam varg som har sökt

kärleken i hela mitt liv någon att 

 

åldras med men på något sätt har 

jag alltid blivit lämnad ensam på 

 

grund av att jag ställt till det eller 

att min partner har varit otrogen 

 

är det så att enam vargen ska vara

ensam i resten av sitt liv ska det

 

vara så tro och det tråkigaste är att 

det är människor  som ståt mej nära

 

som har varit otrogna med min partner 

dom som har funits där i alla år vid min 

 

sida och varit ett stöd igenom skratt och

gråt hur kunde dom ta det steget att fylla 

 

mej med svek och smärta såra mej krossa 

allt Jag älska och brydde mej om varför 

 

gjorde dom så sitta framför mej och le och 

skratta för att sedan ta allt jag älska i från

 

mej jag är en ensam varg som sökte kärleken 

för stigen jag vandrar på rymer bara en tydligen 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-16 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten