Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styrka

Mina ord räcker inte
Även om de vill
Förstår du att jag finns här
För dig?

Du som är så stor del av livet själv
Att jag tror
Att utan dig
Faller allt

Förstår du att jag finns här?
Att du inte är själv
I all oändlighet
Med det lilla jag kan ge?

Jag Tror det
Men du tar inte det
Stark in i det sista
I allt du möter
Är du mer för
Mig

Än jag för dig

Och jag vill vara där
För dig




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-10-18 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva