Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt vi ger ifrån oss får vi trefaldigt igen ... ... Kortsiktigt kan du dock missbruka lagen om tre utan att du behöver få ta konsekvenserna av det du ger ... Tillkom här i februari 2013 - men stämmer ännu till eftertanke stundom 2022 ...


Jag tror tämligen bestämt ...

... att om du 
behandlade mig
så som du vill
att jag ska behandla dig ...

... så skulle udda vara jämt ...

Och kanske, kanske
livet då kunde bli 
lite mindre likt 
det självbekräftande skämt
vilket tillika
förhindrar oss båda två
från att kunna förlika
oss med det faktum
att det faktiskt fungerar så
att om vi ger mer än vi får
så skulle det oss båda två berika ...

... även då vi tänker olika ...

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-10-21 05:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP