Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Och jag tänker som så
Att jag vet vad jag gör
När jag åter väljer fel
När jag åter känner mig dum

Men kanske är det så
Att allt inte är bra
Även om det är bättre
Och att det gamla behövs

Som ekon från det förflutna
Hör jag viskningar
Som varnar för det nya
Som vill sakta ner

En förändring
Är inte lätt att ta
Men de behövs
För livet




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 64 gånger
Publicerad 2022-10-21 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva