Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskningar

Och det är många viskningar
Som vill höja just sin röst
Som vill fånga mig i natten
Så att jag inte orkar dagen

En efter en får höra
Men det är bra nu
Det ordnar sig
Du har redan klarat det

Men viskningarna låter alltjämt
Och det börjar bli tjatigt att svara
Det börjar bli tjatigt att veta
Och det blir så svårt att drömma

För vaken ligger jag om natten




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 42 gånger
Publicerad 2022-10-21 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva