Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara glad med ångest

Ångesten är inte borta
Oro finns i allt det lugna
Vågar inte helt lita på mig
Tänk om jag brister?

Är inte van
Vid att vara glad
Utan en massa men
Kommer aldrig att bli

Kan man glömma ångest?
Och all oro?
Och bara vara glad?

Jag ljuger inte
Jag är glad
Men ångesten river mitt sinne
Så jag glömmer ibland




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-10-21 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva