Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina drömmar är vi tillsammans igen

Jag såg dig i en dröm inatt. Vi var tillsammans, som om det var det mest självklara i världen, som om det alltid varit så, som om det var verkligt.

När jag vaknar vill jag inte leva längre.

Vad har jag i den här bistra verkligheten att göra, när jag vet att du finns i skuggorna på den andra sidan. När jag vet att du väntar på mig i skymningslandet bortom horisonten.

Du viskar till mig, alla de där sakerna som jag aldrig får höra från någon i den här världen, allt det ger du mig som en gåva, utan förbehåll.

En dag ska jag ta mod till mig

och lämna allt bakom mig

försaka allt

för att få se dig igen




Fri vers (Fri form) av J.Onah
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-10-23 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Onah