Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen bryr sig om vad jag gör

Vad jag skriver

Det spelar ingen djävla roll
precis om allt annat skit jag ödslar min förbannade tid på

Det är bara murbkruk
bara tomhet
precis som din själ

Jag är övertygad om det nu
att du är tom

Inuti




Fri vers (Fri form) av J.Onah
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-01-08 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Onah