Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet blir till sand

Där havet blir till sand
där ser jag dig le mot mig
en hamn, en fyr i mörkret

bortom allt det som dolt mig
ur havets gömmor fann du mig

som vågorna på stranden

där livet vann en seger över döden

som vågorna på stranden

där lever vi än idag
där lever våra barn

Där skiner solen sju gånger om
där betar lammet på slätten

Där allt jag önskar finns
det är du




Fri vers (Fri form) av J.Onah
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-12-03 02:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Onah