Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förberedelse


på väg ut

På väg ut igen
studerar noggrant
vindkartorna
från
Damnarks meterologiska institut

Tornado och turbo står i hallen
dom vet vad som är på gång
när vattenflaskorna fylls

en extra titt på kartorna
en tanke om Nordstö
om Landabukten
om Vassbäck

En tacksamhetens tanke
till Danmark
för att man fortfarande har
en vädertjänst

och smhi
för turisterna
kanske det är bra




Fri vers av tom boreland
Läst 327 gånger
Publicerad 2006-08-08 09:24

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland