Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När livet vill mer

När livet vill mer

När livet söker ett ständigt flöde
Även i en tillsynes ogenomtränglig terräng
flödar vattnet obönhörligt fram
Bryter igenom barriärer i dess väg och hittar nya öppningar i sin framfart
Flödet söker ständigt nya vägar framåt
Inga reservationer - inga ursäkter
Även om flödet för ett ögonblick tycks ha stagnerat så går det alltid att ana en tillstymmelse till aktivitet även i de lugnaste vatten
Flödet söker ständigt nya kanaler i syfte att leda sig själv tillbaka till källan
Flödet är livet i dess sanna essens
Livet kan inte hejdas
Livet går inte att tämjas
Livet vill levas
Livet vill uppleva sin sanna essens genom dig
Följ ditt eget flöde




Skapa | Skriva av Caroline Viveka
Läst 135 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-10-23 17:05



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
rik och flödande flyter livet här
2023-01-01

  Marita Ohlquist VIP
En fin text vars innehåll förstärks av det fina fotot.
2022-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Caroline Viveka
Caroline Viveka